1.Misuna.S., Srichana, N.,Choojit, K.and Puttanu, B.(2019).Phenolic compounds in vitro Antioxidant Activity and potential inhibitory action against xanthine oxidase from five chill pepper extracts. In Proceedings of Pure and Applied Chemistry International Conference 2019 (PACCON 2019). pp. CB42-CB49. February 7th-8th, 2019.Bangkok;Thailand.
2.Misuna.S.,Machai, T., Srichana, N.,Choojit, K.,Puttanu, B.and Duang-u-pa, C. (2018).Phenolic Content and Antioxidant Activity in Four Edible Green Algae form Tha Li District,Loei Province. In Proceedings of Pure and Applied Chemistry International Conference 2018 (PACCON 2018). pp. 64-68. February 7th-9th ,2018.Songkhla;Songkhla University
4.Misuna.S.,Dedchaisong,O; Srichana, N. and Puttanu, B.(2017). Antioxidant Activity of Anthocyanin extracts form six varieties of local colour rice in Loei Province. Journal of Science and Technology Ubon Ratchathani University. Special Issue September. 234-239.
รายวิชาที่สอน
1.เคมีอินทรีย์ 1
2.ปฏิบัติการเคมีอินทรีย์ 1
3. เคมีของผลิตภัณฑ์ธรรมชาติ
4. เคมีของน้ำมันหอมระเหยและสปาเบื้องต้น
ผลงานวิจัย
Copyright 2020 Computer Center .Loei Rajabhut University . Design By toppy@lru.ac.th